Accesorii din piele pentru el

Accesorii din piele pentru el

Asorteaza accesoriile cu imbracamintea - nu imbracamintea cu accesoriile

Cumpara intotdeauna intai camasa, costumul sau blugii si alege apoi accesoriile ce se asorteaza cu acestea. Este mult mai usor decat sa cumperi o batista de buzunar superba si se te chinui sa gasesti o camasa cu care sa se potriveasca.

ACCESORIILE DIN PIELE TREBUIE Sa SE ASORTEZE

Prima regula este ca accesoriile din piele trebuie sa se asorteze intre ele. Aceasta inseamna ca trebuie sa porti pantofi maro daca ai o curea maro. Pastrand o singura nuanta a accesoriilor din piele, tinuta ta va arata inchegata.

Cand spunem ca accesoriile din piele trebuie sa se asorteze intre ele, nu inseamna ca trebuie sa iti petreci ore pentru a cauta culoarea exacta a pantofilor la magazinul de curele. Daca ramai in aceeasi familie de culori este suficient.

Pantofii determina culoarea accesoriilor din piele.

GENTILE DIN PIELE

Nimeni nu vrea sa piarda timp dimineata pentru a-si muta toate lucrurile dintr-o genata in alta, doar fiindca a optat pentru o curea din piele neagra in acea zi. Nu pierde prea mult timp ingrijorandu-te cu privire la geanta si la cureaua ta. Este singurul accesoriu cu regim special ... atata timp cat este o geanta foarte frumoasa .

CUREAUA DIN PIELE A CEASULUI

Curele de ceas din piele trebuie sa fie in aceeasi paleta de culori ca si cureaua. Carcasa ceasului ar trebui sa se potriveasca cu catarama curelei.

BRATARILE DIN PIELE

Joaca-te cu bratarile si alege nuante mai intunecate din aceeasi familie de culori. Poarta o bratara din piele bruna inchisa, cu o curea maro de culoare mai deschisa, de exemplu. Sau chiar adauga o bratara din piele neagra intr-o combinatie cu o bratara cu margele maro.

PORTOFELUL DIN PIELE

Daca iti pace sa iti fluturi portofelul pentru ca toata lumea sa il vada ... tocmai ce ti-ai creat o problema in plus. Achizitioneaza-ti un portofel pe baza functionalitatii sale, mai degraba decat dupa criteriul daca se potriveste cu cureaua si incaltamintea. Poti, daca vrei sa fii sofisticat, sa alegi un portofel in functie de culoarea gentii tale din piele.

Acum ca ati aflat cum trebuie sa fie portofelul, cureaua sau geanta, poftiti in magazinul nostru la cumparaturi!

Leave a Reply