In cazul in care alegeti varianta de rambursare a banilor atunci trebuie sa ne comunicati pe e-mail posetecaza@gmail.com adresa de destinatie.

Returnarea banilor se face exclusiv prin  sistem ramburs. Termenul legal este de 14 zile calendaristice de la primirea notificarii insa plata returului se face in 5 zile lucratoare de la confirmarea primirii produselo

 Varianta de retur:

1. Doar prin firma de curierat Sameday sau Fan Courier.

Transportul pentru returnarea produselor trebuie sa se faca doar prin compania de curierat Sameday sau Fan Courier si costul va fi suportat de dumneavoastra. In cazul in care produsul primit are defect de fabricatie (acesta va rog sa-l comunicati in ziua primirii coletului, pe mail sau telefonic) transportul tur-retur al coletului va fi suportat de catre noi.

Conditii pentru returnarea produselor:

- sa ne instiintati prin e-mail in termen de 14 zile calendaristice  de intentia dumneavoastra de a returna unul sau mai multe produse.

- sa folositi pentru returnare  companie de curierat Sameday sau Fan Courier, costurile de returnare fiind suportate de catre dumneavoastra in calitate de client.

- produsul sa nu prezinte semne de purtare, semne de uzura (zgarieturi, pete, lipsa accesorii, produs agatat)

-in momentul predarii catre firma de transport, produsul impreuna cu ambalajul producatorului trebuiesc impachetate corespunzator, cel putin intr-o alta cutie sau punga pentru a nu se deteriora in timpul transportului, astfel incat sa nu prezinte urme de deteriorare legate de impachetare.

- ne rezervam dreptul de a refuza si implicit de a trimite inapoi catre dumneavoastra orice produs care nu indeplineste in tocmai conditiile de returnare, este uzat fizic sau deteriorat.

SC Caza Leather SRL isi rezerva dreptul de a refuza retururile care nu se incadreaza in aceasta politica de returnare.

Costuri de returnare

Transportul pentru returnarea produselor se poate face prin compania de curierat Sameday sau Fan Courier si costul va fi suportat de dumneavoastra. 

Adresa pentru returnarea produselor este:

SC Caza Leather SRL Iasi Str Arcu nr 10 Z18 Ap 4. Va rugam sa folositi doar adresa de mai sus. Pentru orice alte detalii sau informatii nu ezitati sa ne contactati. Va raspundem cu cea mai mare placere.

Dispozitii legale:

In conformitate cu dispozitiile art. 9 din OUG 34/2014, cumparatorul, nemultumit de performantele sau calitatea produsului, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor sale, are dreptul de a denunta unilateral contractual in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului. In cazul denuntarii contractului, produsul trebuie sa fie in starea de la vanzare,insotit de toate accesoriile, de eticheta ce insoteste intotdeauna  produsul iar ambalajul acestuia sa nu fie deteriorat.

 In conformitate cu prevederile art. 13 din OUG 34/2014 rambursarea sumelor achitate pe produs se vor face in cel mult 14 zile de la data denuntarii contractului, clientul avand obligatia sa trimita coletul catre noi in termen de 14 zile de la data denuntarii contractului,in caz contrar putem amana restituirea contravalorii produselor achitate pana in momentul in care produsul ajunge fizic la noi.