Transport Gratuit.
Comanda minima 200 lei

Filtrare dupa

Pret

Pret

  • 216,00 lei - 450,00 lei

Culoare

Culoare

Disponibilitate

Disponibilitate

Genti piele naturala

Genti si posete dama din piele naturala fabricate in Italia le gasesti in colectia Caza Pelletteria. Geanta din piele este o alegere clasica si eleganta pentru femei, accesoriu de moda conceput pentru a transporta obiectele personale, cum ar fi cheile, telefonul mobil, portofelul si altele. Pielea naturala ofera o durabilitate si un aspect elegant. Descopera modelele care te vor fascina si te vor scoate in evidenta pe tot parcursul zilei. Comanda online posede dama elegante sau tip rucsac, serviete dama piele pentru laptop la preturi atractive.

Genti dama piele naturala - Elegante - Office - Shopper

Preturile gentilor din piele naturala variaza considerabil in functie de mai multi factori, precum marca, calitatea pielii, designul si marimea gentii, precum si eventualele detalii suplimentare si accesorii. Gentile din piele naturala sunt considerate a fi de o calitate superioara si pot fi mai durabile in comparatie cu cele din piele ecologica sau alte materiale sintetice.

Geanta shopper piele naturala:

Stii care este diferenta dintre o Geanta si o Poseta?

O geanta este, in general, mai mare si mai spatioasa decat o poseta. Este proiectata pentru a putea transporta obiecte mai voluminoase si poate avea mai multe compartimente sau buzunare interioare pentru organizare. Gentile pot avea diverse stiluri, cum ar fi genti de mana, genti de umar, genti de calatorie etc. Sunt potrivite pentru activitatile mai informale sau pentru a transporta mai multe lucruri.

Poseta din piele:

O poseta este de dimensiuni mai mici si mai compacta decat o geanta. Nu are barete de umar. Acest tip de accesoriu este potrivit pentru situatiile in care ai nevoie sa iei cu tine doar obiectele esentiale, precum portofelul, cheile si telefonul. Alege o culoare care sa se potriveasca cu restul tinutei tale sau care sa fie versatila pentru diverse ocazii.

De ce sa comanzi de la Caza Pelletteria

• Livram rapid din stoc oriunde in tara;

• Beneficiezi de un raport pret-calitate corect

• Gama variata de produse si modele.

• Consiliere gratuita

Se afiseaza 1-20 din 30 produs(e)
Se afiseaza 1-20 din 30 produs(e)

Filtre active

Consimțământ pentru cookie-uri