TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI MAI MARI DE 250 RON!

Returnarea produselor

 Daca din orice motiv, dupa ce ati receptionat comanda, nu sunteti multumit de produsele primite, le puteti returna fara probleme. Dreptul de retur este valabil atat pentru persoanele fizice cat si pentru cele juridice. Este necesar doar sa ne anuntati de intentia dumneavoastra pe e-mail (posetecaza@gmail.com).

Potrivit legislatiei in vigoare (Ordonanta de urgenta 34/2014), privind produsele achizitionate la distanta, aveti la dispozitie 14 zile calendaristice de la primirea coletului sa ne anuntati despre intentia de a returna produsele.

Pentru imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor oferite clientilor nostri va vom fi recunoscatori daca ne veti spune motivele returnarii. Va multumim!

De asemenea, atunci cand ne veti anunta despre intentia dumneavoastra de a face retur trebuie sa specificati si modalitatea de compensare, alegand dintre:

 1.Remedierea defectului de fabricatie

 2 Inlocuirea produsului cu un alt produs de pe stoc.

 3. Primirea banilor inapoi.

 In cazulin care alegeti varianta de rambursare a banilor, atunci trebuie sa ne comunicati pe e-mail adresa de destinatie.

Returnarea banilor se face exclusiv prin  sistem ramburs. Termenul legal este de 14 zile calendaristice de la primirea notificarii,insa plata returului se facein 5 zile lucratoare de la confirmarea primirii produselor.

                                                                 

 Varianta de retur:

1.Doar prin firma de curierat Fan Courier

Transportul pentru returnarea produselor trebuie sa se faca doar prin compania de curierat Fan Courier si costul va fi suportat de dumneavoastra. In cazul in care produsul primit are defect de fabricatie (acesta va rog sa-l comunicati in ziua primirii coletului, pe mail sau telefonic) transportul tur retur al coletului va fi  suportat de catre noi.

Conditii pentru returnarea produselor:

- sa neinstiintati prin e-mail in termen de 14 zile calendaristice  de intentia dumneavoastra de a returna unul sau mai multe produse.

- sa folositi pentru returnare  companie de curierat Fan Courier, costurile de returnare fiind suportate de catre dumneavoastrain calitate de client.

- produsul sa nu prezinte semne de purtare, semne de uzura (zgarieturi, pete, lipsa accesorii, produs agatat)

-in momentul predarii catre firma de transport, produsul impreuna cu ambalajul producatorului trebuiesc impachetate corespunzator, cel putin intr-o alta cutie sau punga pentru a nu se deteriorain timpul transportului, astfel incat sa nu prezinte urme de deteriorare legate de impachetare.

- ne rezervam dreptul de a refuza si implicit de a trimite inapoi catre dumneavoastra orice produs care nu indeplineste in tocmai conditiile de returnare, este uzat fizic sau deteriorat.

Caza  Leather SRL isi rezerva dreptul de a refuza retururile care nu se incadreaza in aceasta politica de returnare.

Costuri de returnare

Transportul pentru returnarea produselor se poate face prin  compania de curierat  Fan Courier si costul va fi suportat de dumneavoastra. 

Adresa pentru returnarea produselor este:

SC Caza Leather SRL Iasi Str Arcu nr 10 Z18 Ap 4

Va rugam sa folositi doar adresa de mai sus.

Pentru orice alte detalii sau informatii, nu ezitati sa ne contactati. Va raspundem cu cea mai mare placere.

Dispozitii legale

In conformitate cu dispozitiile art. 9 din OUG 34/2014, cumparatorul, nemultumit de performantele sau calitatea produsului, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor sale, are dreptul de a denunta unilateral contractulin termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului. In cazul denuntarii contractului, produsul trebuie sa fiein starea de la vanzare,insotit de toate accesoriile, de eticheta ce insoteste intotdeauna  produsul iar ambalajul  acestuia sa nu fie deteriorat.

 In conformitate cu prevederile art. 13 din OUG 34/2014 rambursarea sumelor achitate pe produs se va facein cel mult 14 zile de la data denuntarii contractului, clientul avand obligatia sa trimita coletul catre noi in termen de 14 zile de la data denuntarii contractului, in caz contrar putem amana restituirea contravalorii produselor achitate pana in momentul in care produsul ajunge fizic la noi.